Профил/Анфас: Вероника Вапирова

Профил/Анфас: Вероника Вапирова

Ladies and gentlemen, фешън бохема Вероника Вапирова!

Вероника е стихия, царица на модните комбинациии, усвоени до висш пилотаж,  провокатор, вдъхновител и, най-вече, страхотна жена!  Познаваме я и следим развитието й от времето, когато  редовно прекрачвахме прага на "къщата" на най-качествения и интересен бг-бранд в последните десетилетия - Totally Erected, на ул. Хан Крум. Вероника, освен съосновател, бе креативен директор и главен дизайнер на модния бранд . Свързваме името й и с уникалния софийски парти живот отпреди 5-8 години, когато големите купони се случваха в култовия нощен клуб “Culture Beat”, в който като креативен директор, от дизайна на клуба до организирането на специалните събития се грижеше пак тя.  

Днес диско-дивата живее и твори в Сао Пауло, Бразилия, откъдето си дойде в Европа за няколко месеца, не за да я хванем обезателно ние, а по други дела, което не ни спира да я срещнем на наш, искрен, носталгичен, моден терен.

Срещаме ви с Вероника Вапирова и най-новото й модно творение - Vampirela Disconova в Профил/Анфаседна рубрика на View Sofia за интересни хора и интересни призми. >>>

V.S.: Вампирела в три думи?
В.:
Сюрреалистична Диско Муза.V.S.: Разстоянието между София и Сао Пауло се измерва в?
В.:
Големите прилики и разлики в културите, километри споделена любов с любими хора, музики и места, отразяващи двете дестинации и тези м/у тях + колекцията от незабравими преживявания и спомени.

V.S.: Ти си парти-звяр.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.