Месечен ХОРОСКОП - Декември 2018

Astro преди 5 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Дева, декември ще ви зарадва с дар или жест на внимание от страна на жена, най-вероятно родена под знака на Козирог, Дева или Телец, но не задължително. Предстои ви ново запознанство с друга дама, появяваща се като странна, необикновена, но много обаятелна личност.

През този месец може да изпитвате чувство на неудовлетвореност поради фалшиви обещания или безплодни надежди за пътуване. Едно такова събитие ще бъде преживяно много емоционално от ваша страна.

През декември ще имате възможност да печелите повече доходи за дома си, за да балансирате семейния бюджет, въпреки по-високите разходи около празниците; ще имате благоприятни ангажименти или финансови взаимоотношения с хора, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Декември няма да е добър месец за започване на нова любовна афера. Възможно е да изпитате разочарование на първата среща, да я отложите или може би лицето, което чакате, да не дойде. Не бързайте да си правите грешни изводи, споделете с приятели, посмейте се и ще видите как ще се разминете без капка разочарование.

В работата, независимо от нейната природа, ситуацията е напрегната - ще имате определено време да изпълните цял списък с важни задачи, около които ще ви бъде оказан огромен и на моменти ненужен натиск.

Грижа за здравето на човек, роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, включително кратък престой в болница, не са изключени през този месец. Декември е от особена важност за мъжете, представители на знака, тъй като са на път да вземат решение, да започнат нещо ново или да приключат съдебно дело.

Хороскоп

Още от Astro