Следва

Кийт Ричардс на 75: "Някои неща стават все по-добри с възрастта. Като мен."

Да или Не: Флоралната рокля на бременната Меган

florals for winter?!??!

Celebrities преди 5 години

Бременната херцогиня на Съсекс се появи в доста интересен аутфит за поредния си кралски ангажимент.


За да посети хора настанени в специален дом с грижи, Меган заложи на флоралана рокля с лейбъл Brock Collection, струваща близо 900 паунда.

Визията си Маркъл завърши със сиво дълго палто, велурени обувки и минималистичен клъч.

Колебаем се дали мини рокля на флорали от колекцията Resort '19 е най-добрия избор за зимно време и оставяме на вас да решите: Да или Не за този пролетно-летен аутфит на Меган? Отговорите чакаме в анкетата долу>>>


Междувременно, с това си публично появяване екс актрисата отново засили слуховете, че вероятно е в по-напреднали месеци от бременността си, отколкото казват от Двореца. Мнозина от почитателите на кралското семейство не пропуснаха да коментират колко голямо вече е станало коремчето на Маркъл, която по официална информация "уж" трябва да роди идната пролет.


Анкета

Да или Не за този пролетно-летен аутфит на Меган?

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 1 ден

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 3 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.