Следва

Нина Николина бременна

Голи на терена или защо Бен Олсен няма да се снима вече без дрехи

Това споделя Бен Олсен, футболист от американския отбор ДиСи Юнайтед, относноголите снимките за списанието на ESPN...

Лица преди 14 години

“Случвало ми се е да сънувам, че съм гол на терена, защото съм забравил дрехите си.” Бен Олсен

 

“Случвало ми се е да сънувам, че съм гол на терена, защото съм забравил дрехите си. Сега това ми се случи. Все пак е работа и исках да я свърша. Просто трябваше да свалим робите и да скачаме” - това споделя Бен Олсен, футболист от американския отбор ДиСи Юнайтед, относно изживяването си по повод голите снимките за списанието на ESPN.

Очаква се броят да излезе в петък, ако, разбира се, Олсен не изпълни заканата си да изгори всеки брой в града. Списанието продължава традицията си да снима голи спортисти, след като в предния брой се появи Серина Уилямс без дрехи.

Снимките са правени в изключително горещ ден, когато шестимата футболисти от ДиСи Юнайтед е трябвало да се появат на терена с халати на ESPN. Видимо притеснени футболистите започнали да се услушват,когато Олсен казал: „Имам работа за вършене. Това все пак, е част от задачата, да свалим халатите.”

Попитан за реакцията на близките си относно голата фотосесия, футболистът казва:” Предполагам, че съпругата ми ще реагира като всеки друг, кой иска да види съпруга си гол във вестника?” и продължава „Тя ме е виждала гол преди, вярвате или не” шегува се Олсен и добавя „ Майка ми е не е много доволна. Тя ще трябва да обяснява за това в католическата църква, която посещава.”

Оказва се обаче, че футболистите нямат проблеми със събличането. „Знаете, спортистите, прекарваме много време без дрехи в съблекалните. Никога не се притесняваме от това да сме голи, и момчетата казват, че аз съм най-малко притеснителния от когото и да било.”

„Отхвърлях предложенията на много хора да позирам гол и най-накрая се уморих да отказвам на хората.” Допълва откровенията си Олсен. „Казах, добре, ще направя една. И повече никога няма да го направя отново.”

More Лица