Месечен ХОРОСКОП - Януари 2019

Astro преди 5 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ако сте родени под знака на Козирог, през януари ще имате важни или по-динамични отношения с момиче или млада жена, които вероятно живеят в друг град.

През този месец се очаква да имате по-големи или неочаквани разходи, свързани с дете или просто с личните ви нужди. Това ще изисква по-практично разпределение на наличните ресурси. Определено във финансово отношение ще бъдете нестабилни или ще се изправите пред различни неочаквани ситуации.

Януари бележи началото на флирт на работното ви място или с някого, с когото имате общи професионални контакти и ангажименти.

Месецът е интересен, защото ще ви даде възможност да преживеете различни приятни мигове със стари и нови познати. Не пренебрегвайте ново запознанство от този месец, защото ябуари е период на влизане на много важни хора в живота ви.

Избягвайте конфликти, защото в повечето случаи ще бъдат свързани с несериозни или незначителни неща. Причината за възникването им може да се търси в лошото ви настроение или емоционалната нестабилност на другите. Каквато и да е причината, просто ги избягвайте.

През януари ще можете да решите финансов проблем, да осигурите по-добър доход чрез нов ангажимент или да развиете нова бизнес или професионална дейност. Предложението, което ще получите от мъж, си струва да се обмисли, преди да се вземе окончателно решение.

Представителките на зодията могат да изпитат разединение поради появата на нови обстоятелства в живота на приятел или роднина, а мъжете могат да се насладят на неочаквани парични средства в семейната хазна.

Хороскоп

Още от Astro