Следва

14 легенди за страстта на мъжете

Глория призна за връзка с по-млад мъж

„Гаджето ми е по-младо от мен” - призна днес в студиото на „Денят е прекрасен” поп фолк иконата Глория...

Лица преди 14 години

„Гаджето ми е по-младо от мен” - призна днес в студиото на „Денят е прекрасен” поп фолк иконата Глория
Фолкпевицата Глория, която след дни ще отпразнува с концерт 15-годишното си успешно присъствие в поп фолка, беше гост-изненада в предаването на bTV "Денят е прекрасен".

Явно предразположена в студиото, Глория сподели любопитни неща за емоционалния си живот. На въпроса на водещите Ива и Боги, дали има в момента мъж до себе си, тя отговори с контравъпрос: "Така, като ме гледате, дали смятате, че няма ?".

След което довери, че гаджето й е по-младо от нея, но не пожела да разкрие повече подробности за връзката им, тъй като била в началото и още не можела да прецени дали плюсовете или минусите на тази ситуация са повече. За себе си певицата призна: "Аз съм изключително самостоятелен човек, не подавам ръка на никого, не моля никога за нещо, горда съм и предпочитам да съм сама, отколкото зле придружена".

Зрителите научиха още, че ако би могла да избира партньор за дует от световната сцена, би пяла с Енрике Иглесиас. Тя разказа за влиянието на нейната популярност в живота на 13-годишната й дъщеря, а в края на предаването влезе в спор с Васил Мавриков, който започна своята рубрика с темата "Мъж под чехъл".

"Мъж под чехъл е термин, измислен от ергените, а всъщност такъв няма", беше тезата на симпатичния водещ, който се самоопредели като мъж, който "обича женската нежност пред мъжките ласки". Със забавния си коментар и поведение в студиото си спечели прегръдките и целувките на Глория.

Видео от гостуването на Глория вижте на www.btv.bg.

More Лица