Следва

Стилът или вълшебството на Бьорк

Гергана Паси с безплатна карта за Спа на стойност 5000 лева!?

В деня, в който Гергана Паси разкри, че СПА процедурите са малката й женска тайна, се разкриха и други не...

Лица преди 14 години

В деня, в който Гергана Паси разкри, че СПА процедурите са малката й женска тайна, се разкриха и други не толкова малки тайни около разкрасителните навици на иначе красивата екс министърка.

Оказа се, че госпожа Паси се е сдобила с безплатна карта за Дипломатическия клуб в Бояна, която иначе струва… 5085 лева.

Клубът в Бояна е един от малкото затворени клубове за спорт, който гарантира абсолютна дискретност на посетителите. Оказва се, че чиновникът Асен Македонов, който се изявява като управител от 2006-та, раздава безплатни карти и благотворителността му е достигнала размер от почти 150 хил. лева.

За радост на Гергана Паси, тя се оказва една от щастливките, които могат безплатно да се ползват от привилегиите на Дипломатическия клуб.

Помолена да коментира как се е сдобила с безплатната карта, екс министърката обясни, че й е подарък от Борислав Дионисиев за рождения й ден.

Сестрата на Гергана Паси, Михаела Калайджиева е получила същият подарък от същия човек. Според госпожа Паси нито тя, нито сестра й са се възползвали от екстрите на клуба, но все пак не отрича че е влизала да разгледа.

Красивата евроминистърка споделя, че ходи на фитнес 2 пъти седмично в престижен салон и не е закъсала да се ползва от безплатни карти, били те и от Дипломатическия клуб в Бояна.

 

More Лица