Следва

Спечели ТРИ ваучера от George Nails Room

Бри Ларсън скри грозните си стъпала с Rodarte

Господи, услиши молитву мою... нека да прикрие гадостите си...

Celebrities преди 4 години

След като Бри Ларсън стана новата героиня на Marvel Cinematic Universe, популярността й е на още по-висок левъл отпреди, респективно успоредно въпросната дама има пълен тефтер с ангажименти.

Настрана, че Ларсън е изнервена от появяването на, както сама ги нарича, „дърти, белокожи чичковци” по време на прес-конференциите, в доста идентична степен нетолерантност в публиката предизвикват грозните пръсти на краката на лейдито.

Слушайки молитвите на публиката, за премиерата в Лос Анджелес снощи, Captain Marvel хубавицата реши да покрие грозотата, оформена от непропорционалност и неестетичност, с дълга златиста рокля на Rodarte.

Обточената в характерни за героинята звезди с бели и сребърни оттенъци, роклята перфектно комуникира със стройната фигура, мистично обръщайки внимание на деколтето, и загадъчно, за foot фетишистите, показвайки дискретна част от левия крак.

Чакайки символично избраната дата, 8-ми март, съгласни сме, че героичната й роля изисква физическа и ментална зрелост, за която ще говорим по-подробно утре, но никак не оправдаваме грубостта в характера, твърде експонирана в реалния живот.
Или затворени обувки, или нож... Трето решение за Бри Ларсън, ала Captain Marvel, няма.

Щом самата тя тръгна на нож... четете утре! 

More Celebrities