Следва

Galliano всекидневник

S.T. Dupont създаде най-елегантната и здрава бизнес чанта от линията кожени изделия Defi

Защо е толкова специална тази бизнес чантата? Тя е онзи елемент, без който никое бизнес облекло не е завършено. Представя те пред...

Fashion преди 14 години

Защо е толкова специална тази бизнес чантата?

Тя е онзи елемент, без който никое бизнес облекло не е завършено. Представя те пред обществото като символ на стил, елегантност и класа. Събира необходимите ти документи, компютър, писалки, визитници, телефони и всичко необходимо за да осъществиш един успешен работен ден. Ето защо изборът й е изключително важен.

Ти имаш нужда от индивидуална чанта, отразяваща мъжката персоналност и лайфстайл … партньор във всекидневния живот.

Именно за теб компания S.T. Dupont създава линията кожени изделия Defi.

С нея S.T.Dupont приема предизвикателството да създаде иновативна гама, вдъхновена от космическите технологии, която е едновременно елегантна, функционална и свръх лека.

Иновативната колекция е изработена от STD aerotex по дизайн на Флориан Деникур.

“Очевидният избор беше да се конструира мъжествен предмет със силен, модерен и характерен дизайн, като се използват максимално леки, металически материали.” Флориан Деникур

Материалът, чиято гъста и здрава плетка е вдъхновена от костюмите на астронавтите, комбинира Кевлар, микрофибър и флуоровъглеродна смола с цел да се осигури защита от петна и да бъде едновременно водо- и UV-устойчива. Те притежават висока якост на опън, което прави чантите неразрушими и най-леки на тегло от своята генерация.

Всяка една чанта тежи по-малко от 1 kg. Всеки аспект е разработен, за да ти осигури максимална функционалност и протекция.



Революционно окачената джоб-система ще предпази компютъра ти от повреда и удари. Чантата е снабдена с външен джоб за документи и вътрешен за телефон, портфейл или пишещи средства. Притежава тролей–ремък, както и подвижен регулируем ремък за през рамо.

В нея ще намериш адресен етикет, съдържащ и карта с информация за часовите зони. Както сам виждаш всеки аспект е замислен за да ти осигури удобство на употребата – всекидневно!

Логото на Dupont “D” е щамповано върху всяка чанта и придава завършващ щрих на гамата, която ще издържи на всякакви изпитания.

S.T.Dupont създаде ежедневния дизайн, въплътен в три чанти за документи с различни размери, чанта за път “48-часа” и чанта „Messenger”, които са едновременно функционални и изключително шик.

Перфектен завършек, деликатна и елегантна простота, изразени в комбинацията от черна кожа и сив титан.
Отсега нататък, може да носиш своите документи, компютър или лични принадлежности за уикенда без да жертваш и малка част от елегантността си.
 
S.T. Dupont ще намериш в магазин Kult, ЦУМ, партер.
www.novea-bg.com

 

More from View Sofia

More Fashion