Следва

Обичта на известните: "Развеждащите се" Брадли и Ирина в NYC

Да или Не: Чанинг Тейтъм като блондин?

platinum...
 

Celebrities преди 5 години

Миии... ние няма да го върнем, поради простата причина, че вероятно е един от малкото мъже на тази планета, на когото му седи точно този нюанс на русото, да не кажем даже, че го прави и по-секси.

От около няколко часа Чанинг Тейтъм, който е лудо влюбен в Джеси Джей, вече се подвизава с руса коса и, разбира се, побърза да се похвали с промяната на милионите си почитатели в социалната мрежа.

"Лоша идея? Да или Не?", гласи анкетата, която придружава "блондинската" снимка, която актьорът сподели в Instagram.

Повечето интернет потребители стигнаха до заключението, че предишната прическа отива повече на Тейтъм, но има и такива, които оцениха новия му цвят. Между другото, самият актьор, с хумор призна, че "обича лошите идеи".

И понеже нещата с "Новия" или "Стария" Чанинг все още са на кантар, и ние питаме: Харесва ли ви актьорът като блондин или не съвсем? Отговорите - в анкетата долу>>>

Анкета

Харесва ли ви Чанинг като блондин или не съвсем?

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 17 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 18 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.