Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 01.04 - 07.04

Някой някога веднъж целунал някой в цъфналата ръж

някой си Кубрат някога веднъж целунал някоя си Джени в цъфналата ръж...

Celebrities преди 5 години

Да бъдеш жена в област, в която доминират мъжете, като спортната журналистика, е изключително трудно. Безкрайни сексистки намеци, съмненията, че може да свършиш добре работата си само заради пола си и дори ужасен тормоз от така наречените фенове. А сега вече можем да добавим опитите на спортистите да те целунат по време на живо предаване по телевизия без изричното ви съгласие към този списък с ужасни условия.

Случаят с тенисиста Максим Хаму и репортера на Eurosport Мали Томас, която го интервюира на French Open, а той се опитва да целуне, е далеч по-скандален от нелепоразигралата се случка между Кубрат Пулев и Джени Суши.


Подбудени от "агресивната" целувка, превърнала се в сериозна тема на разговор из големите спортни издания и заради която Кобрата може да загуби лиценза си в Калифорния, събрахме в галерия най-интересните случаи на това спортисти да целуват журналистки.

За протокола: 37-годишният претендент в тежка категория, който има само една загуба в кариерата си от 28 боя, сграбчи лицето на Дженифър Равало, репортерка от не толкова известна онлайн медия и виден влогър любител, и я целуна по устните, след като елиминира Богдан Дину от Румъния в 7-рундов мач в Коста Меса. Както следва, Равало заяви, че ще предприеме правни действия срещу Пулев заради инцидента, наемайки известната 77-годишна адвокатка Глория Алред, която се бори изключително активно със защитата на правата на жените и води дела за сексуално посегателство срещу Харви Уайнстейн и Бил Козби.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.