Месечен ХОРОСКОП - Април 2019

Astro преди 5 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, през април ще инвестирате енергия и средства в разрешаването на неприятна ситуация, свързана с момче или млад мъж. Подобно събитие може да включва документ, договор или друг вид проблеми, но със сигурност ще ангажира вниманието ви и ще има категорична нужда от подкрепата ви.

Разчитате много на обещание или помощ от страна на жена - общите ви планове или намерения ще ви донесат успех или важно постижение в личен и професионален план.

През предстоящия месец ще се занимавате с домашни или жилищни проблеми на ваши приятели или съседи. Използвайте периода, за да реализирате нещата, които наистина имат значение за вашите лични или професионални планове и недейте да се улисвате в грижи и помощ по околните - поне не сега - периодът е важен, а и подчертано благоприятен за работата и работните ви начинания. Реализацията им е изцяло във ваши ръце. Възможно е да възникнат трудности в разходите около дете или млад човек в семейството ви, но в един момент всичко ще се успокои и ще се посрещнете разходите си, макар и допълнителни, съвсем спокойно.

По-младите представителки на Близнаци са изправени пред много активен и комуникативен месец с разнообразни срещи и запознанства с хора от близо и далеч, а пред дамите над 35-годишна възраст стои един истински успешен период, с възможности да реализират много от своите планове и дори да се възползват от нови благоприятни ситуации.

Хороскоп

Още от Astro