Следва

WIN IT! Винтидж копринен шал от Dior

It's Instagram official: Хари & Меган си имат профил в социалната мрежа

insta couple...

Celebrities преди 5 години

Бъдещите мама и тати си имат съвсем официален Intagram профил и вече няма да им се налага да използват този на принц Уилям и Катрин - @kensingtonroyal.

"Добре дошли на нашата официална страница на Instagram! Очакваме с нетърпение възможността да ви разкажем за нашата работа, проектите, които подкрепяме, както и да споделим важни съобщения и да хвърлим светлина върху някои ключови въпроси. Благодарим Ви за подкрепата и Ви приветстваме в @sussexroyal. Хари & Меган", гласи първият пост, придружен от няколко снимки, в кралския акаунт.

Въпреки че бе обявен вчера вечерта, профилът в социалната мрежа на херцогът и херцогинята на Съсекс вече има над 2 милиона последователи, които вероятно ще се увеличат поне тройно с идните дни.


По-любопитното обаче е: как ще се справи кралският екип с модерацията на страницата, имайки предвид, че по-рано тази година от Двореца признаха, че едва се справят с многото обиди, расистки и сексистки изявления по адрес на Меган и Катрин и понякога обичайната умереност не е достатъчна.


"Понякога блокирането на потребители и изтриването на коментари не е достатъчно. Персоналът на Двореца често е принуден да потърси помощ от полицията. Просто няма друг начин да се контролира този процес", сподели човек от екипа на кралското семейство.

More Celebrities