Следва

IQOS x ALEX CHINNECK: Unzip your world

Бъдещата адвокатка Ким и децата за Vogue

the bigger, the better...

Celebrities преди 5 години

След като първата корица на Ким Кардашян, сгушена в обятията на Кание Уест, за Vogue предизвика куп отрицателни коментари и противоречиви мнения, идва втората такава.

Този път в компанията на трите й деца, Ким позира за фотосесия за новия брой на американското издание на модната библия. Тя в оранжева slip рокля, а отрочетата в луксозни мини варианти на скъпи коли, позиционирани около иноксовата кухня в скъпарското семейно имени в Калифорния.

Заглавието на корицата гръмко гласи: The Awakening of Kim Kardashian West, а в интервюто си брюнетката издава, че в момента е под зоркото наблюдение на две юридически лица по 18 часа седмично, защото се учи да става адвокат.


Кардашян не е учила право, но благодарение на метода "Четене на закона" в юридическото училище, в което се обучава, съвсем скоро ще държи адвокатски изпит и ще може да се изявява като пълноправен легален защитник.

"Първата година трябва да се покрият наказателно право, престъпления и различните типове договори. На първия си изпит имах 100 от 100 - беше адски лесно за мен", признава Кими, която благодарение на оценките си продължава 3-годишното си обучение.

Решението на пищната арменка, която стана известна с домашното си порно, е продиктувано от успеха на случая с Алис Джонсън - 63-годишната дама, която е осъдена на доживотен затвор за наркотрафик и пране на пари, но бе помилвана след като Кардашян се застъпи за нея по време на среща с президента Тръмп. След 22 години затвор Джонсън бе освободена, но присъдата й не е изцяло отменена.

Любопитното е, че още от миналото лято Ким практикува в адвокатска кантора в Сан Франциско, а през 2022-та й предстой най-важният изпит за юрист.

"Хората редовно имат много ниско и лошо мнение за мен, но до някаква степен е чудесно, че ме подценяват. Гарантирам, че всеки, които ме опознае моментално ще придобие различно мнение за мен и за това какво е важно според мирогледа ми", завършва интервюто си за Vogue майката на трите деца на Кание Уест.

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 20 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.