Следва

We do love Kate

Вторник в малки акценти

В следващите четири дни Item of the day на ViewSofia ще бъде посветен изцяло на едно мило и много сериозно писмо...

Fashion преди 14 години

В следващите четири дни Item of the day на ViewSofia ще бъде посветен изцяло на едно мило и много сериозно писмо.

16-годишната Алекс преди време писа на редакционния ни мейл с молба да я посъветваме какъв стайлинг може да направи от гардероба си, предвид някои наредби в училище и дрехи, които не отговарят на дрескода на подобно място.

За да сме напълно изчерпателни, където всъщност е и силата ни, направихме един своеобразен такъв стайлинг, който показва как с малко усилия и някои дребни акценти можеш да си модерна, шик, екстравагантна или спортна, без да преминаваш границата на възрастта, нормите в училище или пък лежерния casual стил в офиса.

Всеки ден, до петък, тук ще намираш по едно ново вдъхновение, което просто ще ти показва възможностите на един аутфит, а ти сама ще решаваш какво точно да си вземеш от него.

А ето и как започна всичко:

Здравейте, View Sofia!

Аз съм ученичка и ви пиша за съвет. Помогнете ми с идеи как да се обличам за училище, като се има предвид какви закони приеха наскоро. Не ни позволяват да носим къси поли, голи рамене, обеци и всякакви дрънкулки и аксесоари.

Pls, HELP!
Александра, 16


Здравей, Алекс!

Тъй като знаем, колко е важно в училище да си единствен и неповторим, веднага ще ти дадем няколко идейки, като в никакъв случай не те задължаваме с тях. Добави своя елемент, настроение и чар към тях.

Ето първия ни съвет!

Ако ти се носят къси рокли или туники, спокойно добави клин, много плътен чорапогащник или скини джинси. За индивидуалния си почерк можеш да сложиш твой любим аксесоар - цветен шал, висулка или брошка с интересни елемнти (бухал, мини огледалце, делфин...).

Обувките могат да са боти на ниска платформа до глезена, а косата да прибереш във фин кок отзад.
Чантата е през рамо, защото всички знаем колко е удодно така. Цветовете са топло кафяво, бежово или зелено.

More from View Sofia

More Fashion