Следва

Обичта на известните: Двойките по червения килим на Met Gala 2019

"Животът е много труден": Адел с емоционално излияние за рождения си ден

null

Celebrities преди 4 години

На 5-ти май Адел, която се разведе съвсем скоро, отбеляза 31-ия си рожден ден. По този повод певицата публикува в своя Instagram емоционален пост, в който разказа за това колко трудно й е било през изминалата година.

"Вече съм на 31... Благодаря, по дяволите! Предишната година ме подложи на много тестове, преминах през тях по възможно най-добрия начин. Не знаем за колко дълго всеки от нас е тук на Земята, но понякога животът е много труден. През последните няколко години се промених много. Тези промени продължават и сега. И това е абсолютно нормално. Ще се опитам напълно да посветя 31-та си година на себе си. За първи път от десет години чувствам, че целият свят се върти само и единствено около мен и нямам търпение за бъдещето. Бъдете добри към себе си, не забравяйте, че преди всичко всички сме хора! Отделете време, зарежете телефона и другите неща и се отдайте на малките неща от живота, близките и приятелите си. Научете се наистина да обичате себе си - едва сега разбрах, че това е повече от достатъчно!", написа певица, публикувайки серия от снимки от купона по повод рождения й ден, който се е провел в имението от иконичния филм "Кръстникът", а всички звездни гости са били принудени да оставят мобилните си телефони в кутия на входа.

На кадрите звездата влиза в много ярък образ: облечена блестяща рокля, с буйни къдрици и дълги кукленски мигли, а от усмивката по лицето й съдим, че е продължила напред след шокиращата раздяла с бащата на детето й - 45-годишният Саймън Конеки, с когото бяха заедно близо 8 години.



More Celebrities