Следва

100 котки с призив за помощ

Christina is BACK!

X-tina...

Celebrities преди 4 години

38-годишната Кристина Агилера стана звездата на лятното издание на списание Galore.

За чувствена фотосесия певицата позира пред обектива на 65-годишния фотограф Елън фон Ънуърт, пресъздавайки няколко смели образа.

В интервю за изданието звездата, която изчезна от светлините на прожекторите на шоубизнеса, разказва за работата си в Лас Вегас, за семейството си и завръщането на сцената.

"Отдадох се изцяло на телевизията за шоуто The Voice, но това не бе никак подходящо за мен. Телевизионният формат се оказа доста стерилен и в крайна сметка реших да се върна към това, което мога да правя най-добре. Щастлива съм отново да съм на сцена", искрена е Кристина.

Агилера ще прави резидент концерти във Вегас, което е особено важно за нея, тъй като така няма да е далеч от децата си: 11-годишният Макс и 4-годишната Съмър Рейн.

"За мен е от голямо значение да давам време на децата си, да ги приспивам, да прекарвам сутрините с тях. Искам да съм близо до семейството си", казва още певицата.

А съдейки по кадрите от фотосесията на Агилера - то тя е напълно готова за сцена, нали?

More Celebrities

Кан 2024: красота на червения килим, от Dior и Chanel, но не само

Celebrities преди 1 ден

Стилът на най-големите международни звезди е главният герой на Montée des Marches. Филмовият фестивал в Кан 2024 беше открит на 14-ти май, а галерията ни обобщава, ден след ден, най-добрите визии, забелязани на червения килим дотук.  

Кан 2024: червеният килим в първата фестивална вечер

Celebrities преди 3 дни

Снощи в Кан бе открит най-престижният филмов фестивал в света. Актьори, модели и светски личности излязоха на червения килим в пълна стилова готовност, мерейки елегантно модни мишци, и сред тях: Ева Грийн, Хайди Клум, Джейн Фонда, Хелън Кристенсен, Леа Сейду, Луи Гарел, Жулиет Бинош, Еманюел Беар, Тейлър Хил, Роми Стрийд и много други.