Следва

Откриваме стажантската си програма

Ваканцията на известните: Роузи и Джейсън в Капри

vitamin SEA...

Celebrities преди 4 години

Чак да ти се прииска да летуваш на яхта, като видиш снимките на влюбените и загубени Роузи и Джейсън, някъде из сините води на Капри.


32-годишният модел и 51-годишният актьор са се отдали на семейна ваканция и то заедно с наследника си Джак. Разбира се, обаче, любопитните папараци са по петите им, запечатвайки любовните им страсти, които не угасват от 2010-та година насам, в симпатични кадри.


Иначе, nude целият бански на Роузи е от Hunza G, има си tortoiseshell акценти, струва около 308 лева и се вписва, като по учебник, във всички лято `19 тенденции.

More Celebrities

Кан 2024: красота на червения килим, от Dior и Chanel, но не само

Celebrities преди 1 ден

Стилът на най-големите международни звезди е главният герой на Montée des Marches. Филмовият фестивал в Кан 2024 беше открит на 14-ти май, а галерията ни обобщава, ден след ден, най-добрите визии, забелязани на червения килим дотук.  

Кан 2024: червеният килим в първата фестивална вечер

Celebrities преди 3 дни

Снощи в Кан бе открит най-престижният филмов фестивал в света. Актьори, модели и светски личности излязоха на червения килим в пълна стилова готовност, мерейки елегантно модни мишци, и сред тях: Ева Грийн, Хайди Клум, Джейн Фонда, Хелън Кристенсен, Леа Сейду, Луи Гарел, Жулиет Бинош, Еманюел Беар, Тейлър Хил, Роми Стрийд и много други.