Следва

Шестте големи кино-заблуди за секса

Златка ще се жени, Златка няма да се жени

Откакто Златка Райкова е уж свободна, или поне от прегръдките на Благой Иванов, ту се тръби, че има гадже и ще се...

Лица преди 14 години

Откакто Златка Райкова е уж свободна, или поне от прегръдките на Благой Иванов, ту се тръби, че има гадже и ще се жени, ту пък, че си търси гадже по Нова Телевизия.

Въпреки че Златка си избра няколко кандидати от предаването Станция Нова и отрече да е сериозно обвързана, не спира да тръби, че е открила Мъжа на живота си в лицето на мистериозния Павел. Според последните изказвания на плеймейтката в интервю за сп. Rouge новото й гадже Павел дори й предложил брак : „Павел ми каза: „Ти си моята жена”, а аз му отговорих: „Ти си моят мъж”, след което той продължи: „Искаш ли да се оженим?” и... аз приех”, споделя русокосата бомба.

И тъй като добре знаем номерата на Златка, все още си спомняме, че преди време твърдеше същото и за самбиста Благой Иванов, с когото неотдавна се разделиха.

Независимо дали това е евтин PR, който Златка използва, за да се шуми около нейната особа, не можем да отречем, че тя отново е на страниците на почти всички вестници. А на нас ни остава да се питаме – ще се жени ли Златка или няма да се жени?


 

More Лица