Следва

Couple alert: Дуа Липа се гушка с малкия брат на Джиджи и Бела Хадид

Ваканцията на известните: Кристиaно & Джорджина в Сен Тропе

summer vibes..

Celebrities преди 4 години

34-годишният Кристиано Роналдо и неговата 25-годишна любима Джорджина Родригез са се отдали на летни страсти в Сен Тропе.

Спортистът и семейството му си почиват на луксозна яхта, чиято приблизителна цена е от около 200 000 долара за седмица под наем. А от кадрите споделени в социалната мрежа ясно се вижда, че звездната двойка си прекарва повече от добре на идиличното бягство в южната част на Франция.

Тя в дизайнерски креации на Yamamay, Louis Vuitton и Dolce&Gabbana, а той само по шорти, за да покаже стегнатото си тяло на спортист на "Ювентус".

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 1 ден

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 2 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.