Следва

Just like Gossip Girl

A GENTLEMAN to die for

Искам да се оженим веднага… би казала всяка от нас, защото мъжът си личи по детайла! Ако е скъп и класен...

Fashion преди 14 години

О, обувките!
Неговите обувки! И костюмът …
Искам да се оженим веднага… би казала всяка от нас, защото мъжът си личи по детайла! Ако е скъп и класен – перфектно!

С нисък ток, лакирани или с орнаменти, най-добре точно както повелява английската традиция. За официална среща в офиса, или за по-специална вечер.

Но винаги с излъчване...

Великолепен шев и кройка във всеки детайл в мъжкия гардероб. Да живее!

Крайно време беше, след като до вчера на власт беше метросексуалният стил „тип Дейвид Бекъм”, залял улиците на модерните градове с дънки, прилепнали потници и тениски и задължителния поглед „лошо момче”.

Сега, след години прекарани в скрития ъгъл на модните тенденции, изкуството на правеното по поръчка отново излиза на дневен ред.



Jeremy Hackett
, Mark Powell, John Pearse, Spencer Hart, Davies & Son и Hardy Amies са само част от известните имена, които можете да чуете да ехтят с едва подтискана възхита по продължението на улица „Савил Роу” в Лондон.

Наречено още „дом на поръчковия костюм”, това място не е просто изходна точка за всеки английски лорд, но също така и изкуство, което преминава границите на общовалидната тематика в мъжкото облекло и намира себе си в думата перфекционизъм, винаги насочена към джентълмените с вкус.

Дългогодишна традиция, изкована от майстори шивачи и недостижими моделиери, които превръщат елегантността и класата в своя собствена марка, способна да привлече джентълмените от висшето съсловие.

Петдесет и пет часа разкрояване и ушиване изцяло на ръка, чиито резултат е един единствен: костюм, който да говори добре за мъжа, който го носи и за произвелото го шивашко ателие.

Връщането към официалното облекло не е просто едно преоткриване на скъпите шивашки услуги, които изглеждаха безвъзвратно изгубени в миналото, а далеч повече – преоценяването на кодекса на добрия вкус, на стила и респекта, които внушава един добре облечен мъж.



Ревер, костюм от три части, ризи с ръкавели, джобни декоративни кърпички, всевъзможни вратовръзки, бомбета стил Еркюл Поаро. Всичко трябва да е дискретно, но изпипано и луксозно.

Едно спокойно излъчване, потвърждаващо сигурността и увереността на мъжа отделил внимание на всеки детайл от външния си вид.

Едно излъчване в стила на Пийт Дохърти, който неизменно вършее из тузарския квартал Мейфеър.

Костюми в черно и сиво, и всичките им възможни десени, игра с дискретните тонове и фина изработка – способни да подарят на собственика си една завършена визия, подвластна на аристократичната осанка, почти изгубила се в морето от полуголи тела в потници и тениски, разхождали се по улиците до преди един сезон.

More from View Sofia

More Fashion