Следва

Ще пия светлина... Малина, Нар и лято

Барбра Стрейзънд най-сетне проговори за аферата с принц Чарлс

royal secret...

Celebrities преди 4 години

Миналият уикенд 77-годишната Барбра Стрейзънд зарадва британските си почитатели с представление на сцената на лондонския Хайд парк.

По време на спектакъла си американската певица и актриса реши най-сетне да зачекне слуховете за романтичните й отношения с принц Чарлс, които датират още от 70-те години.


Барбра и кралският наследник се срещат за първи път през 1974-та, а през 95-та, след раздялата на Чарлс с Лейди Ди, пресата започва активно да обсъжда "тайната им връзка".

"Ако бях изиграла картите си правилно, можех да стана първата еврейска принцеса", пошегува се Стрейзънд по време на концерта си в Лондон, като по този начин нито отрече, нито потвърди клюките за това, че едно време била тайно гадже на принца.

More Celebrities

Премиерата на Fenty Hair в Ню Йорк и Риана със съответната прическа

Celebrities преди 2 дни

Риана, която наскоро се появи на публично място с популярната тениска с надпис „Пенсионирам се“, показа естествената си коса. Певицата присъства на представянето на новата линия продукти за грижа за косата Fenty Hair в Ню Йорк.  

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино, Карла Бруни и Никола Саркози: Елисейския дворец прие Джо Байдън и съпругата му

Celebrities преди 2 дни

В Елисейския дворец в Париж се състоя вечерята по повод първото официално посещение във Франция на президента на САЩ Джо Байдън и съпругата му Джил.