Следва

Френската, немска и българска сцена се събират за едно незабравимо парти в Cacao Beach Club

Усмихната, плачеща, руса, черна, всякаква - 73 кадъра непринудена Чарлийз Терон на 44!

Красота, сексапил и абсолютен талант - равни пропорции и от трите откриваме у "Атомичната Чарлийз", която днес навършва 44-тата си годишнина!

Celebrities преди 4 години

Позната е с филмовите си превъплъщения и зашеметяващи red carpet визии, но репутация на икона на стила не се гради току-така - трябват време, усилия и смели модни избори.


Роузи Хънтингтън-Уайтли, Тилда Суинтън, Чарлийз Терон, еееех, в Ню Йорк


Днес Атомичната блондинка празнува 44-тия си рожден ден, по повод на който разглеждаме модната и бюти трансформация на актрисата - в тотално разбъркан ред, за да е по-интересно, а и сме почти убедени, че тя самата едва ли би успяла да разпознае коя визия след коя идва.


16 килограма отгоре: Чарлийз Терон и "понапълняването"


Въпреки преобладаващите драстични промени във външния вид, без които Терон като една типична актриса май не може да живее, блясъкът в очите й не се променя от първата до седемдесет и втората снимка - е, на моменти (като на кадър 43 и кадър 57) е малко по-влюбен, но цялостното усещане е за целеустремена жена, която много ясно знае накъде отива, с кого и най-вече защо. Чарлийз излъчва заразителна увереност и създава представа за абсолютно непоколебим образ, който ВСЕКИ би искал да има в живота си - било то като духовен учител или просто като фигура, която да зяпаш в недоумение "как изглежда толкова перфектна???"


Щрак, fashion, на портрет: Чарлийз Терон


177-сантиметровата блондинка в 72 толкова непринудени кадъра, че чак ни умили, в галерията горе>>>

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 2 часа

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 1 ден

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 2 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.