Следва

Ваканцията на известните: Сиена Милър с бойфренда Лукас - и те в Сен Тропе

Уличният стил на звездите: бременната Блейк Лайвли - красота в Манхатън

Блейк Лайвли очаква раждането на третото си дете всеки момент.

Celebrities преди 4 години

Двамата с Райън Рейнолдс са прекрасни родители на вече две момиченца - Инес и Джеймс, и именно в тяхната компания изключително сладката мама Блейк бе снимана от волни папараци онзи ден в Манхатън, Ню Йорк.

Ансамбълът на бъдещата тройна мама е просто вълшебен - обожаваме дългата флорална рокля и особено шапото, а милата особеност на тичащите наоколо малки сладки наследнички е само още един фантастичен и усмихващ щрих към картинката.

Припомняме, че Блейк разкри факта, че очаква трета рожба от съпруга си на премиера на филм с негово участие по-рано тази година. Двойката е в официален брак от 2012 година, като е една от емблематичните 22 звездни двойки, които се запознаха на BLIND DATE - вижте всички ТУК!


XOXO! Gossip Girl се завръща, но има ли смисъл да го гледаме без оригиналния каст?Обичта на известните: Бременната Блейк с Райън и децата на снимачната площадка


More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.