Следва

#TheLatest: Off-White вече и с интериорна линия

Роналдо признава, че е "платил за мълчанието" на жената, обвиняваща го в сексуален тормоз

Wait... what?

Celebrities преди 4 години

През изминалата година футболистът се забърка в ужасна каша - медиен скандал се завъртя около обвиненията на американката Катрин Майорга в упражнен сексуален тормоз. Катрин твърди, че през 2009-та Кристиано я е насилвал в хотел в Лас Вегас, а след това й е изплатил надлежно 375 хиляди долара, за да си мълчи. В резултат на този скандал португалският спортист дори беше спрян от игра в няколко поредни мача.


Катрин Майорга

В съда Роналда признава, че действително е изплатил въпросната сума на момичето. Според показанията му обаче изнасилване никога не е имало - сексуалните му контакти с Катрин винаги са били "на доброволни начала", а парите й дал, за да не развестява наляво и надясно интимните им близости.

"Това са лъжи. Тя просто иска да трупа слава на мoй гръб", - коментира футболистът твърденията на Катрин.

Съдът в Невада не намира доказателствата, предоставени от Майорга за достатъчни, за да започне наказателно дело срещи португалеца, затова и тя завежда гражданско дело, по което Роналдо дава горепосочените показания, че е заплатил крупната сума.


Ваканцията на известните: Кристиaно & Джорджина в Сен Тропе


Скандалната история ни най-малко не успява да умопомрачи отношенията между футболиста и половинката му Джорджина, с която отглежда четири деца. Джорджи не само подкрепя мъжа на сърцето си, а и не спира да се обяснява в любов публично:

"Пречките по пътя винаги ни правят по-силни и ни помагат да израстваме! Обичам те, Кристиано!"


Семейство Ювентус: Кристиано, Джорджина & децата


 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 1 ден

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 2 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.