Следва

Популярната група Hooverphonic ще представи Белгия на тазгодишното издание на Евровизия

Като няма охрана, има Джиджи Хадид. Моделът и инвазията на подиума на Chanel

Escort Await!

Celebrities преди 4 години

Навярно чувството да бъдете спипани на място, на което не трябва/не е редно/имате забрана да бъдете, не ви е непознато. Студената пот, която облива тялото ви, учестеният пулс, пресъхналата уста, загубата на здрав разум... точно така вероятно се чувства и Мари Бенолиел, 28, по-позната на 227-те си хиляди последователи в YouTube и 196-те си хиляди в Инстаграм като Marie S'Infiltre, в опита си да осуети или поне да направи по-забавно току-що протеклото ревю на Chanel.

Моноспектакълът й с елемент на стенд-ъп комеди в Гран Пале обаче е прекъснат в зародиш от бързата реакция на иначе дефилиращата Джиджи Хадид. Като няма охрана, има Джиджи!

Тъкмо промъкващата се на подиума-покрив на дефилето, облечена в туид (откъдето лесно се смесва с моделите) Мари, е спряна от русокосата моделка. Достатъчно доказала се на подиума, хубавата Джиджи защитава и годините кик-бокс тренировки като ефективни, защото с един замах е готова да повали и Хълк. До ръкопашен бой, за щастие, не се стига. Хадид учтиво моли Мари да напусне подиума, докато публиката снима ли, снима...

По наше мнение, в качеството си на по-големи братя и сестри, смеем да отдадем бързите реакции на Джиджи не толкова на кик-бокса, колкото на ловкостта, която се изисква, за да гледаш пакостливите си по-малки братя и сестри, а тя си има и от двете.

More Celebrities