Следва

Започва първата Шведска седмица в България!

Обичта на известните: Лео и божествено красивата му любима в Ню Йорк

Този път не успяват да се скрият...

Celebrities преди 4 години

44-годишният ди Каприо попада в полезрението на папараците по време на уж усамотен момент, който актьорът споделя с 22-годишната си възлюбена - Камила Мороне. В момента на папарашкия "улов" двойката се разхожда из романтичния есенен Ню Йорк.

По думите на увековечилите момента фотографи, единственото нещо, което успяло да прекъсне личния за двойката момент, бил изблик на внезапна изненада от страна на самата Камила - говори се, че ентусиазмът й бил провокиран от новината за сватбата на близките й приятели - Хейли и Джъстин Бийбър. До каква степен Лео реагира радостно на новината не става ясно от снимките.

Мороне не пропуска на увековечи аутфита, който избира за сватбата на сем. Бийбър, в Инстаграм. Моделът публикува снимка от тържеството, на която позира с атлазена рокля в пастелено жълт нюанс. Точно както е модерно!

Припомняме, че връзката на Камила и Леонардо започна в края на 2017-та, като двойката предпочита да не обсъжда личните си отношения с журналисти; срещите и ваканциите им също не стават публично достояние, с изключение на тези няколко ТУК и ТУК.

More Celebrities

Кан 2024: красота на червения килим, от Dior и Chanel, но не само

Celebrities преди 2 дни

Стилът на най-големите международни звезди е главният герой на Montée des Marches. Филмовият фестивал в Кан 2024 беше открит на 14-ти май, а галерията ни обобщава, ден след ден, най-добрите визии, забелязани на червения килим дотук.  

Кан 2024: червеният килим в първата фестивална вечер

Celebrities преди 4 дни

Снощи в Кан бе открит най-престижният филмов фестивал в света. Актьори, модели и светски личности излязоха на червения килим в пълна стилова готовност, мерейки елегантно модни мишци, и сред тях: Ева Грийн, Хайди Клум, Джейн Фонда, Хелън Кристенсен, Леа Сейду, Луи Гарел, Жулиет Бинош, Еманюел Беар, Тейлър Хил, Роми Стрийд и много други.