Следва

Първата блондинка за събличане в ефира на PRO FM

Любов по холивудски

Ако се питаш защо наричат Юлияна Дончева българската Деми Мур, вероятно си забелязал, че не е само заради това...

Лица преди 14 години

Ако се питаш защо наричат Юлияна Дончева българската Деми Мур, вероятно си забелязал, че не е само заради това, че и двете са красиви и известни брюнетки. Причината приятелите на Юлияна да я сравняват с Деми е, че заедно с холивудската актриса имат обща съдба - един брак зад гърба си, деца и чисто ново гадже-съпруг, минимум 16 години по-младо от партньорката си.

Ето накратко и любовната история на българската двойка:

Юлияна е на 44 г., журналистка, бизнес дама и бивша депутатка. Той е на 28 г., една от звездите на лигата на свободните боеве ММА, европейски шампион по жиу-жицу.

Според Юлияна, разликата в годините не се усеща, защото Станислав бил много сериозен човек, и освен това връзката им се градяла на силни чувства, което още повече обезсмисля 16-годишната разлика.

Запознали се с букет червени рози, които младежът изпратил към отдавна бленуваната жена по случай рождения й ден и когато се срещнали, искрата пламнала моментално. Това е първата сериозна връзка на 28-годишния спортист.

„Тя ме впечатли с това, че е красива и същевременно силна и сериозна жена”, казва Станислав, а той пък завъртял главата на Юлияна с кавалерски жестове и интереса си към политиката.

Дано тази подобна на холивудски романс любовна история завърши със щастлив край, им го пожелаваме искрено и от сърце!
 

More Лица