Следва

Алисия е специален гост на последните елиминации във VIP Dance

Топ 50 на Най-красивите българи за 2009

Първото нещо, което ти изписва Google, когато потърсиш „най-красивите” е „За жалост обаче не българите са...

Лица преди 14 години

Първото нещо, което ти изписва Google, когато потърсиш „най-красивите” е „За жалост обаче не българите са най-красивите в света.”

Потресени и леко обидени от тези думи, ние решихме най-нагледно да ги опровергаем. Не защото мислим, че добрата репутацията на една държава трябва да се крепи на външния вид на жителите й. Не сме и пълни нарциси. Просто смятаме, че има хора, които го заслужават.

За втора поредна година избрахме най-емблематичните 25 жени и 25 мъже в България, които според нас освен физическа красота притежават и всички онези съпътстващи качества, които те карат да им се възхищаваш.

И въпреки че красотата е разтегливо понятие, подобно на останалия цивилизован свят, България също има право да определи не просто кой й стои симпатично на екрана, а достойни личности и професионалисти, чийто събирателен портрет ги прави красиви.

50 известни лица - 25 жени, 25 мъже, възможност да гласуваш за твоя най-красив, двама победители на Коледа… Това очаква класацията Най-красиви българи за втора поредна година.

Един от всички оставили коментари тук ще спечели страхотна гривна Zoppini.

More Лица