Следва

Топ 50 на най-красивите българи за 2019-та година

2019 WEDDINGS: Дъщерята, сина, сестрата на... кой с кого "се взе"

Till Death Do Us Part!

Celebrities преди 4 години

Любов... чувството, което битува във всеки от нас, изразено, или не съвсем, в търсенето на истинската личност, с която да споделим времето, съдбата, живота.

Стереотипно следим всяка любовна история да бъде коронясана с най-възвишения чин – брак, който в света на известните бива проследен грандиозно и с особено внимание.

Сватбените церемонии са главен фокус, а главоболието започва много месеци по-рано. Какво ще облече булката, какъв ще е цветът на костюма на младоженеца (или на двама младоженци), рози или лилиум за декорация и безброй други неща, затормозяващи иначе истинското чувство за любов, без които обаче ве може.

В името на любовта, отдаваме почит към сбъдналите се сватби от 2019-та в галерията горе>>>

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 1 ден

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 2 дни

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 3 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.