Следва

Дневен ХОРОСКОП - 15.1.2020

WOW, тялото на Никол Кидман!

#SummerInJanuary

Celebrities преди 4 години

Годините са само цифра, ако изглеждаш като Никол Кидман - еднакво добре, независимо дали е соанирана за Златните глобуси, наградите Critics'Choice, или без много шум събира Витамин D на плажа в Сидни в страхотния си син бански с висока талия и панделки.

Придружена от съпруга си Кийт Ърбан, актрисата взема глътка свеж въздух преди Оскарите през февруари, а кадрите смайват всеки, до когото са достигнали - без изключение.

Впечатляващо стегнатата й фигура направо ни засрами, въпреки че въобще не ни изненадва - но не става въпрос единствено за добър ген: по добре оформените мускули на Кидман си личат тренировките, режима и въобще всяко усилие, което блондинката полага.

Ние сме WOW и решихме днес да пропуснем вечерята... също така разпечатахме снимка на Никол по бански, за да я залепим на кростренажора за вдъхновение.

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.