Следва

Цеци Красимирова е новото завоевание на Христо Сираков

Бербатов стана почетният Мъж на годината

Капитанът на националния ни отбор по футбол и звезда на "Манчестър Юнайтед" успя да оглави класацията на...

Лица преди 14 години

Капитанът на националния ни отбор по футбол и звезда на "Манчестър Юнайтед" успя да оглави класацията на Дарик Мъж на годината и все още се бори за първото място в класацията на ViewSofia Tоп 50 на най-красивите българи.

Митко е избран от 5443-ма българи, които са гласуваха за него. Малко повече от 13 000 души се включиха в допитването. По този повод Бербатов е долетял директно от Великобритания, за да получи престижното отличие.

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов остана втори в крайното класиране /4269 гласа/, а световният ни шампион по бокс Детелин Далаклиев е на трето място /3350 гласа/.

Церемонията по обявяването на Мъж на годината беше в столичния Модерен театър.



Димитър Бербатов получи уникална сабя с гравирано върху нея името на заслужилия футболист, която му връчи миналогодишният Мъж на годината и отново номиниран за най-красив мъж - Пламен Константинов.

Като част от добрата традиция на конкурса, на церемонията в Модерен театър, Дарик връчи и наградата Мис ТВ чар. Екипът на медията обаче създаде любопитен прецедент.



За първи път отличието отиде не при една, а при две ЧАРовни телевизионни водещи - Валентина Войкова (номинирана и за най-красива българка в класацията на ViewSofia) и Лиляна Боянова, които водят Новините на PRO.BG.

До обявяването на двамата победители в категорията Най-красив пък остават точно двадесет дни. Гласувай усилено, за твоя достоен най-красив.
 

More Лица