Следва

Royal Екстаз: Меган във Ванкувър & Катрин в рокля за 36 лева

Кая и Пит са #over: "Тя е едва на 18, всичко е прекалено сложно за нея"

За радост на Синди Крауфорд, Пит Дейвидсън няма да й стане зет

Celebrities преди 4 години

26-годишният комедиант и 18-годишният модел Кая Гербер се разделиха след едва 3 месеца заедно, предават западните ни колеги. Приближени до ексдвойката разказват, че желанието за раздяла е било взаимно, а между Пит и Кая няма място за лоши чувства.

Други източници пък твърдят, че Кая не можела да издържа повече да бъде част от тази връзка, а Пит потърсил помощ от специалист, за да се справи с психичните си неразположения и тежка емоционална нестабилност. Поправете ни, ако грешим, но не си спомняме връзка на Дейвидсън да се е отличавала с по-голяма продължителност. Ами, не сме изненадани!

"Пит се придържа към определен модел на поведение, често оказва огромен натиск върху жената до себе си. Кая е едва на 18, всичко това е прекалено сложно за нея", е мнението на трети.

Припомняме, че само в последната година Пит отвори сърцето си още за Ариана Гранде, Кейт Бекинсейл и Маргарет Куали, което не будеше особено чувство на доверие и симпатии у майката на Кая - супермоделът Синди Крауфорд.

More Celebrities

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 1 ден

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.  

"Тя не е французойка": критики към Vogue за корицата с Джиджи Хадид, посветена на Олимпиадата в Париж

Celebrities преди 3 дни

Френският Vogue е жестоко критикуван онлайн, защото избра американката Джиджи Хадид, вместо френски модел, за корицата на специалния си брой, посветен на Олимпиадата в Париж.