Следва

Даря Жукова и Роман Абрамович родители

Проект Най-успешната реплика за свалка...

"Абе, Пехливанова, ти знаеш ли че имаш страшни очи?“ с тези думи Стефан Данаилов без проблем омагьосва всяка...

Лица преди 14 години

"Абе, ти знаеш ли, че имаш страшни очи?“ с тези думи Стефан Данаилов в ролята на инструктор без проблем омагьосваше всяка жена зад волана. При него обикновено проблемите се появяват след това. Но не заради проблемите ти припомняме култовия цитат от българския филм “Дами канят”, а защото ни е интересно как го правиш ти.

Влизаш в любимия си бар за питие с приятели. Забелязваш красавицата в дъното, която примамливо отмята коса. След няколко искрящи погледа я приближаваш и казваш "....

Сподели на редакционния ни имейл най-успешната си реплика за свалка или тази, с която най-лесно са те свалили в срок до Коледа. Всички готини предложения ще бъдат публикувани и предложени за гласуване, за да излъчим единствения победител.

И тъй като уважаваме тайнството на флирта, и знаем, че такава информация не се издава току-така, сме ти подготвили мощен стимулант.

Освен титлата “Сваляч номер 1”, победителят ще получи костюм Rollmann и тениска Capasca от последните колекции на марките, както и чифт чисто нови любими Converse.

Всичко това в замяна на едно изречение! Твоята най-вървежна свалка, от която на жените направо им се "подкосяват краката". Жертвата си струва, не мислиш ли!?

Чакаме те на редкационния ни мейл [email protected] с твоето неповторимо предложение, а дамската аудитория на ViewSofia сама ще прецени неговата ефективност.

А на теб - младия, модерния, успелия, свободолюбивия, енергичния, силния, суетния, безкомпромиснмия, романтичния и всякакъв подобен тип градски мъж, посвещаваме втората си поредна тематична седмица.

И точно в този момент, до петък, изместваме малко фокуса от женските потребности, за да те направим съпричастен към всичко, което се случва на съвременния мъж.

В пет поредни дни нашият герой ще си само ти, в целия си блясък. Но няма да гледаме на света само и единствено през твоята съвършена призма, защото освен че ще говорят предимно мъже (не само в модата и лайфстайла), жените в тази тематична седмица ще имат една особена задача да ти дават най-добрите примери... 

Какво ще се случи нататък, чети внимателно!!!
 

More Лица