Следва

Best Мodel of the world показа национални костюми от 56 страни

Male classics - Търси се пуловер. Спешно!!!

Е, в тази тематично мъжка седмица няма как да допуснем такъв айтем да премине просто ей така в студената...

Fashion преди 14 години

Зимата. Студът. Пуловерите. Знаем, че все някога ще опреш до тях и знаем, че са далеч по-неприятни от свежите ти цветни тишърти, обаче това е положението.

Да не говорим, че мъжкият пуловер е емблематична вещ не само за мъжкото тяло! Секси е да я поглеждаш, облечена в твоите дрехи, нали.

Е, в тази тематично мъжка седмица няма как да допуснем такъв айтем да премине просто ей така в студената зима, без да се запасиш с поне три вида - един на ромбове, един без ръкави и един в ярки цветове.

Ето ги и основните категории мъжки пуловери по софийските бутици:

Ромбове

Този сезон геометрията ни атакува по-силно от часа по математика и по-цветно от този по рисуване. Обръщаме специално внимание на любимите ни мъже с доброто желание да ги улесним с така неприятния за тях шопинг.

Карета и фигури
Заложи на линии, карета, фигури и най-вече ромбове. Вечната голф шарка отдавна е напуснала зелените изгрища и завзема все повече модни лейбъли. Върви и с джинси, и с панталони, и с палто, и с яке! Както впрочем почти всички пуловери.

Без ръкави
И този сезон не забравяй за колежанските пуловери без ръкави. Препоръчваме ти риза под тях, но винаги можеш да сложиш и памучен тишърт.

Ярки цветове
Не се плаши от цветните шарки, а дори опитай с ярки "женски" цветове като розово и лилаво. Гарантираме ти, че в правилната комбинация и съобразено с фигурата, няма да изглеждаш никак нежен, а напротив – много секси.

А вие дами, хвърлете и по едно око за любимия. Една предколедна изненада на закуска винаги носи усмивка!
 

More Fashion