Месечен ХОРОСКОП - Април 2020

Astro преди 4 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, през април ще преживеете редица очаквани и недотам събития. В повечето случаи ще бъдат свързани с пътувания или хора, намиращи се на различно разстояние от вас.

Неочаквани събития в живота на близки и приятели ще ви накарат да изпитате приятни емоции. Основните планове, които имате със семейството си, ще успеете да развивате според очакванията, въпреки някои извънредни обстоятелства.

Използвайте този месец за изпълнение на належащи ангажименти, свързани с документи или договори. Тези от вас, които работят като член от екип, ще се срещнат с нови колеги или ще претърпят известни промени на работното място, поради разрастващата се ситуация в глобален план.

Не е изключено да изпитате известно напрежение и дори паника, свързани с плащане или важни финансови документи. Бъдете предпазливи в ситуации, в които някой ви иска пари или ако трябва да изпратите пари в друг град или държава.

Въпреки икономическите обстоятелства, с които всички ще трябва да се съобразим в този месец, предложение или нова възможност за лична или професионална реализация не са изключени.

Април ще допринесе за големи успехи в работата или образованието на представителите на знака.

Хороскоп

Още от Astro