Следва

Да общуваш с диаманти

Първият мъж, който надхитри блондинките

Известният журналист и главен редактор на FHM Георги Неделчев е първият мъж, който успя да надхитри...

Лица преди 14 години

Известният журналист и главен редактор на FHM Георги Неделчев е първият мъж, който успя да надхитри блондинките в едноименното предаване по PRO.BG и да спечели голямата награда от 50 000 лв.

Още в началото на шоуто Жоро обяви, че сумата, която спечели ще бъде дарена за благотворителност и по-точно за децата на България.

Трогнати от жеста му 50-те чаровни дами обявиха, че ако Жоро загуби, то натрупаната от него сума няма да влезе в техния актив. Русокосите красавици се присъединиха към каузата на участника и решиха, ако те спечелят да дарят сумата за децата на България.

След като стана ясно, че Георги Неделчив печели сумата от 50 000лв. той пожела парите да бъдат дадени на кампанията в подкрепа на донорството „Живот след смъртта. Има!”, инициирана от НОВИНИТЕ на PRO.BG в началото на годината.

С тях екипът на медиата купи 3 апарата за хемодиализа, които ще спомогнат за правилното и адекватно диализиране на болните деца. Следващата седмица два от тях ще бъдат предоставени на “Клиника по детска неврология и хемодиализа”, гр. София, а третият – на Многопрофилна болница за активно лечение “Д-р Киро Попов” ЕООД, гр. Карлово, където се диализират деца и възрастни.

Повече информация на www.probg.bg

 

More from View Sofia

More Лица