Следва

Клода се казва дъщерята на Ройшийн

Какво ще носят някои от най-известните бг личности в Новогодишната нощ

Патриция Кирилова, Юлияна Дончева, Деси Тенекеджиева, Орлин Павлов, Диана Любенова, споделят какво ще обличат в Новогодишната нощ...

Лица преди 14 години

Сигурно още се чудиш какъв е твоят специален Новогодишен тоалет... Не е лесно да избереш роклята или костюма, с които да вземеш ума на цялото светско парти, нали!?

За да те улесним в това, направихме малко проучване сред най-модерните български дами и господа, които само пред ViewSofia споделиха освен къде и как ще отпразнуват 2010-та, но и какво са избрали да облекат в най-грандиозната нощ в годината. 

Деси Тенекеджиева, певица и актриса

"Хората като мен не празнуват Нова Година като другите. Обикновено сме на работа и сме облечени според събитието. Спомням си преди две години във Варна имах пет участия и за всяко обличах различни тоалети, които варираха от дебело бяло кожено палто до тънка рокля над коляното. А тази година мисля да се доверя на хората, които ме обличаха зa Best Model. Вероятно ще съм с бюстие, пола и ръкавици. Много ми допада тази комбинация, а и ми харесва как ми стои."

Патриция Кирилова, светски журналист, собственик на Модна агенция



"А защо трябва да обличам нещо? Ако празнувам Нова година в по-тесен кръг със специални и интересни хора, както и смятам да направя, не виждам смисъл от дрехите. Те просто не са необходими."

Диана Любенова, актриса




"Все още не съм мислила за това, но със сигурност ще е нещо официално. В никакъв случай няма да е класическо, по-скоро нестандартно и екстравагантно."

Юлияна Дончева, политик, собственик на бутик



"Току-що се връщам от Италия и ми направи впечатление, че там се предлагат предимно рокли в червено. Може би защото червеното много добре се вписва в атмосферата на предстоящите празници. Друг вариант е класическото черно, допълнено от малък цветен елемент. Бижутата трябва да са блестящи и с камъни, защото придават празничност на цялото облекло. Все още не съм решила какво точно ще облека, но ще е нещо подобно."

Орлин Павлов




"Вероятно ще съм на участие, така че със сигурност ще е нещо удобно. Широки джинси, кецове, тънка блуза и сако. Все още обаче не съм решил къде точно ще бъда."

Златка Райкова - Мис Плеймейт 2007



"Тази година мисля да изневеря на стила си и да не съм с мини. Ще бъда с рокля до над коляното. Смятам да заложа на черния цвят. Пак ще има нещо секси, някакъв акцент, но не колкото друг път.
Иначе заминавам за Бъдни вечер и Коледа за Банско, там ще бъдем и в Новогодишната нощ с приятеля ми.
Не знам как ще си направя прическата и грима, може би ще се върна до София на 30-ти и после обратно до Банско, за да ми е всичко окей.
Тази зима съм твърдо решена да се науча да карам ски и да понамаля купоните."

Дарина Таковa, оперна певица



"Аз оставам вкъщи тази Нова година. Ще бъда 100% докарана, фризирана и гримирана обаче.
Целият ден преди това ще го отделя на разкрасителни процедури.
Независимо с кого и как ще бъда - красотата на преден план!
Относно дрехата, едва ли ще сложа дълга рокля, но при всички положения ще е нещо шик. И ще е от наличното в гардероба ми, не възнамерявам да правя нови покупки.
Освен това смятам да съм в червено, на мен много ми отива този цвят. И призовавам всички - стига с тия чернилки. Нека има цвят!"

Антония Пашова - Точка, дизайнер




"Малко ми рано, май. Не съм съвсем сигурна, но вероятно ще сложа една рокля, мое производство, черна, с едни триъгълници по нея. Мястото за празнуване не е съвсем ясно, но при всички положения ще е едно от 2-те частни партита, на които сме канени. Имам бебе, обаче имам и баба, така че всичко е ок с тържеството."

Зара, героина в първия Биг Брадър



"Нямам идея с кого и къде ще празнувам Нова година, но от това ми е много готино, защото след дългите предварителни планове обикновено оставаш разочарован.
Не със сигурна и че ще съм навън, според мен в новогодишната нощ излизат тези, които през другото време не са много активни с излизането.
Прекарването ми всъщност ще зависи от това какво ще е настроението ми през предходните дни. От това зависи и облеклото ми.
Ако съм в по-романтично настроение, сигурно ще сложа дълга рокля, косата ще е романтична.
Вторият вариант ми е по-агресивен, в рок-енд-рол стил. Сега това е много модерно, всякакви капси, кожи и т.н. и е доста вероятно да избера него.
Иначе не смятам да пътувам в чужбина. Много мои приятели избраха Лондон за празниците, но тъй като на мен ми предстои едно по-далечно пътуване по-натам във времето, сега ще си остана в София. Или най-много - в някой от зимните ни курорти."
 

More Лица