Месечен ХОРОСКОП - Юни 2020

Astro преди 3 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везни, през юни ще останете изненадани от приятни събития или срещи с хора, които може да са ваши роднини, приятели, колеги.

Мнозина ще получат оферта или ще се ангажират с идея за нова работа или бизнес. Някои от вас ще се радват на признание, похвали за добре свършена работа и други.

Очаквайте изненада в работата си или предложение за нова дейност, която ще дойде от някого, който не е част от обичайния ви кръг приятели.

Предстоят ви притеснения или ангажименти, свързани с наследствен имот или друга къща, която е лично ваша или семейна собственост. Резултатите ще ви накарат да се гордеете с постигнатото.

През юни вероятно ще имате нужда от помощ, въпреки че се смущавате да помолите за нея.

Ако имате някакви очаквания относно пътуване този месец, избягвайте да го натоварвате с твърде големи надежди; ще възникне някаква промяна, към която ще трябва да се адаптирате бързо.

Юни ще бъде особено полезен месец за онези от вас, които знаят как да останат в добра физическа и емоционална форма. Определено няма да пропуснете всяка възможност да направите важната крачка напред.

Хороскоп

Още от Astro