Следва

Дневен ХОРОСКОП - 02.06.2020

25 страхотни снимки на Мерилин, по случай ЧРД

РОДЕНА НА ПЪРВО ЧИСЛО.

Celebrities преди 3 години

Светлоруси букли, неизменно ярко оцветени устни и прочути съпрузи - десетилетие след десетилетие Мерилин Монро остава една от най-прочутите звезди на XX век.

Много преди появата на Инстаграм светът има своите инфлуенсъри, един от които е неподражаемата Мерилин Монро, която днес щеше да празнува рожден ден. Болшинството нейни снимки служат за нагледно доказателство за това, че най-големият секссимвол на 1950-те е знаела отлично как да флиртува с камерата, нещо, което днес е запазен знак на съвременните инстазвезди, с тънката разлика от около 70 години във времето. И видът, и внушението, и дрехите на госпожица Монро винаги са безупречни - достатъчно е да споменем снимката от церемонията за откриването на конкурса "Мис Америка" през 1952 година или култовите появи на Мерилин на червения килим.

На сцената и във филми като "Проклетите седем години", "Хористките", "Джентълмените предпочитат блондинки", актрисата е олицетворението на секс-бомба - типаж, перфектно адаптиран от старлетката и в реалния живот. Всяко нейно появяване пред публиката се радва на възторжени овации - като например на мероприятието за събиране на средства за благотворителност в Медисън Скуеър Гардън през 1955 година или през 1954-та, когато Мерилин е в ролята на конферансие на премиерата на филма "На изток от рая", чиято цел е набиране на средства за актьорската студиа Astor Theatre.

Макар и вечно обкръжена от горещи фенове и откровено влюбени в нея тълпи, Монро абсолютно винаги остава самата себе си. Тя е антипода на друга звезда от епохата - Одри Хепбърн, която в същото време получава главната роля във филма "Закуска в Тифани", въпреки че първоначално Труман Капоти си представя да види в екранизацията на книгата си именно Монро. Талантът й на звезда е безспорен, което не оспорват нито колегите й от индустрията, нито отминалите оттогава много години. Разбира се, няма снимка, която да може да предаде сложността и нееднозначността на личността на Монро, както и цялата трагедия на живота й, но благодарение на тях можем да разберем защо й е присъден статута на икона. Най-добрите, в това число и много непопулярни кадри, запечатали изумителната Мерилин Монро, както и феноменалните й тоалети - в галерията горе>>>

More Celebrities