Месечен ХОРОСКОП - Август 2020

Astro преди 3 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако сте родени под знака на Стрелец, през август могат да възникнат различни емоционални събития и преживявания, които да дадат повод за сълзи (включително от радост). Предстои ви да преживеете най-различни неочаквани събития, някои от които могат да ви донесат нови възможности за развитие. Бъдете готови за нови предложения или шансове, които съдбата ще ви даде през този месец.

Някои от вас ще преживеят трудно емоционално събитие, свързано с човек от кръга роднини или приятели. То може да бъде свързано с различни очаквани или неочаквани промени в техния живот.

Допусне ли се конфликт в дома ви през август, то причината за него ще бъде в основата на множество по-малки или по-големи конфликти до края на годината.

Във финансов план ще трябва на всяка цена да подредите своите приоритети и да постигнете тяхното реализиране. Нищо обаче няма да се случи без помощта на хора от дома ви или на близки родственици.

През този месец повод за радост или събиране може да бъде ново начало или успех в образованието (работата) на човек от семейството ви.

Това ще бъде благоприятен месец за начало на семеен бизнес или на друга дейност, която ще облагодетелствува по някакъв начин цялото ви семейство.

Помнете: това е месец, в който съдбата ще маркира важни събития в живота ви, чието развитие предстои до края на тази година и през 2021.

Хороскоп

Още от Astro