Следва

Кендал Дженър отвори вратите на дома си за AD, ето какво си "откраднахме" от интериора

Ваканцията на известните: Даян Крюгер, искаме този бански!

И тези крака, моля!

Celebrities преди 3 години

44-годишната Даян Крюгер, в компанията на 51-годишния си любим Норман Рийдът и дъщеря им, която ще навърши две годинки тази есен, попада в "списъка с редовни заподозрени" на папараците все по-често. Тази седмица обаче, актрисата очевидно си е взела "mom's-day-off", защото порцията кадри, с която се сдобиваме, благодарение на зорките светски хроникьори, представя Даян, разхождайки се по плажа в Лос Анджелис, в собствената си компания и тая на абсолютно зашеметяващото й тяло, което, пределно наясно сме, не се дължи на банския, но много искаме да имаме и него. И как да не привлече вниманието на папараците, изглеждайки сякаш е излязла от картина...

Но нека да помечтаем за банския костюм - дело е на Oséree, цената му е £99.10 (приблизително 216 лева) с намаление от 60% (оригиналната цена е £247.75), а с малко повече внимание, вероятно ще успеем да хванем restock-а в Net-a-porter преди отново да се е изчерпал.


Цял бански костюм Oséree от Net-a-porter, 216 лева

Даян и Норман живеят в Ню Йорк, но по традиция прекарват летата си на Западния бряг. Даян пази личния си свят много ревностно, откъде не разполагаме с много и изчерпателна информация на семейството й.

Дори да споделя нещо лично в социалните мрежи (като снимка на дъщеря й), винаги е по много завоалиран и деликатен начин - един от последните й постове например, също е снимка на момиченцето й:

"Как е възможно един толкова малък човек да се нуждае от толкова много вещи?", пита се Даян, докато ние продължаваме да се питаме как е възможно да изглежда ТОЛКОВА добре?!

More Celebrities

Кан 2024: красота на червения килим, от Dior и Chanel, но не само

Celebrities преди 1 ден

Стилът на най-големите международни звезди е главният герой на Montée des Marches. Филмовият фестивал в Кан 2024 беше открит на 14-ти май, а галерията ни обобщава, ден след ден, най-добрите визии, забелязани на червения килим дотук.  

Кан 2024: червеният килим в първата фестивална вечер

Celebrities преди 3 дни

Снощи в Кан бе открит най-престижният филмов фестивал в света. Актьори, модели и светски личности излязоха на червения килим в пълна стилова готовност, мерейки елегантно модни мишци, и сред тях: Ева Грийн, Хайди Клум, Джейн Фонда, Хелън Кристенсен, Леа Сейду, Луи Гарел, Жулиет Бинош, Еманюел Беар, Тейлър Хил, Роми Стрийд и много други.