Следва

Хари и Меган, "облекчени и доволни“, върнаха дълга за ремонта на имението си

DARA на 22! ЧРД, Mamacita!

С пожелания за още много цвят, радост, трап и приключения! 

Celebrities преди 3 години

Празнуваме рождения ден на сладката DARA с 22 нейни визии, всичките свежи, цветни, жестоки. Освен че й се радваме с очите си, пуснали сме си новия й сингъл, който излезе точно днес, за повода, и ни е готино! Песента Mamacita е екзотична, интригуваща сетивата и много купонджийска – като самата рожденичка!

Галерията на VS показва стила на DARA в цялата му палитра – и ние обичаме якри цветове, много дълги нокти, шантави пози и, разбира се, много музика! Припомняме #ootd разговора си с DARA, където говорим за миналогодишните тенденции, които тя обожава, и за които казва: "Мисля, че никога не е имало период, в който да не съм била луда по неон-а. Смятам, че пасва идеално на характера ми. Дързък. Цветен. Светещ. Различен". Истинско неоново момиче! Вижте още DARA в неон (още Дара като цяло!) в галерията по-горе! 

Младата изпълнителка е част от екипа на Virginia Records, с които вече няколко години е на българската сцена като една от най-актуалните и модерни български певици.

Keep on being so cool, DARA!

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.