Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 21.09 - 27.09

Искаме да сме тя: кралица Летисия в това розово

Сарагоса, Испания

Celebrities преди 3 години

Градът посрещна кралската двойка по повод прием, организиран за 125-годишнината на най-силния местен ежедневник - El Heraldo de Aragon. Съответно на повода, високопоставената двойка е заедно, защитена от обикновени маски и просто божествено красива (ако се сетите къде откриваме този тип мъже, свободни, разбира се, моля пишете на офисния мейл), като неизбежно цялото внимание пада върху 48-годишната представителка на испанската кралска фамилия - Летисия, съпругата на крал Фелипе.

Както признаваме по-горе, ние определено искаме да сме Летисия, защото тази жена е просто изумителна - тя младее все повече, фина е като тръстика, изящна до прелестния крал и изобщо за каквото си мечтаем от малки е на фотосите в този материал. Розовото й отива безкрайно, още повече, че кройката на роклята Michael Kors (1 700 долара) е съвършена. Обувките са в тон, нещо, което е запазен знак на Летисия и са на бранда Магрит.


Белият костюм на Мелания от Майкъл Корс


Самият Фелипе бе награден на събитието с наградата Extraordinary Heraldo 125th Anniversary.

Съпрузите са сами на мероприятието, т.е. без двете си прелестни щерки, които са под карантина, след като се оказа, че съученичка на принцесите Леонор и София е позитивна на коронавирус.


Леонор и София

More Celebrities