Следва

HUAWEI WATCH FIT - разговор по женски за скини-фит треньорите

"Eмили в Париж" - клише след клише или неустимо красива фантазия? Може би и двете!

В началото на месеца, в Нетфликс се появи дългоочакваният ром-ком сериал от създателя на култовите „Сексът и Градът“ и „Клюкарката“, Дарън Стар. 

Celebrities преди 3 години

Емили (Лили Колинс) е маркетинг мениджър в родния си Чикаго и се радва на удобен, но предвидим живот. Получава шанса да замине за Париж, с идеята да привнесе американски идеи и да модернизира една много „френска“ рекламна агенция, използвайки най-лъсковото оръжие на милениал поколението - социалните мрежи.

Не сме изненадани от страхотния стил и зашеметяващ гардероб на всички героини, тъй като отговорна за тях е самата Патриша Фийлд, създателката на имиджа на иконичната Кари Брадшоу.

Докато сюжетът се разгръща, виждаме най-клишираните и приятни символи на френското - кроасани, барети, вино на обяд, Айфеловата кула от всеки ъгъл, пословичната нелюбезност на французите.

Голяма част от real life парижаните намират шоуто за обидна карикатура на френския живот, пълна със стереотипи, показващи ги като вечно закъсняващи, не особено работливи бонвивани, за които извънбрачните връзки са нещо задължително, а мъжете вечерят със съпругите и любовниците си в сряда и петък. В интервю за The New York Times, Дарън Стар отговаря на тези критики като казва, че голяма част от сюжета е базиран на собствения му опит като американец в Париж и напомня, че целта на сериала е да даде на зрителите едно освежаващо бягство от реалността, обилно полято с шампанско и подсладено с френски макарони от Laduree. Дали е политически некоректен или повърхностен, оставяме на вас да прецените. Едно е безспорно – гардеробът е жесток!

So let’s talk fashion now!

Шефката на Емили е еманацията на френския шик и онази елегантност, постигната сякаш без грам усилие. Цветовете в гадероба й са базовите черно, тъмно зелено, беж, сиво. Силви е от жените, открили отдавна кои са и изградили прекрасен солиден гардероб.

 

Alexander Vaultier Рокля

 

Сако Rick Owens

Новата приятелка - Ками, е перфектният бленд между модерност и класика. Стилът й е
вдъхновен от посланичката на Chanel и моден инфлуенсър, Каролин де Мегре.

 

Рокля See by Chloe

 

Кожено яке Acne

Емили е предствител на basic момичето, което се вълнува от тенденциите и мечтае за гардероба на Кари. Тя следи всичко, случващо се наоколо и особено в поп културата. Сред марките в гардероба й са Off-white, Rag & Bone, Marc Jacobs, както и винтидж елементи от вечните емблеми Chanel и Dior.

Dior, Diorissimo Newsboy hat

 

ASOS Extreme Fringe bag

 

Яке Off-white

Въпреки че беше приет със смесени реакции от публиката, с нетърпение чакаме втория сезон на сериала. В трудното и несигурно време, в което се намираме, глътка красота и илюзия не са никак излишни, а светът на модата знае най-добрите рецепти и за двете.

More Celebrities