Следва

Култура под карантина: Рут, Деян, Рени, Огнян и Рикардо за това колко ни остава, преди да оскотеем съвсем

Емили Ратайковски ще става мама! Не я питайте за пола!

Секс-иконата на милениъл поколението очаква първо дете от съпруга си Себастиан Беър-Макклард

Celebrities преди 3 години

Emrata сподели новината по красив и трогателен начин, разкривайки за "спокойствието" и "смирението", които идват с бременността, в есе за Vogue.

"Очакваме да разберем кой си", казва тя в кратък филм, режисиран от актрисата и създател на сериала Girls, Лена Дънъм. Видеото е замислено като алтернативен отговор на жълтия начин, по който повечето медии в Америка обявиха новината.

Краткото филмче представя моменти от напредващата бременност на модела и размишленията й относно този магичен момент. Емили говори за промяната в съзнанието и нагласите й, които бременноста е породила, и как полът на бебето е без всякакво значение за нея и съпруга й.

„Когато със Себастиан споделихме с приятелите си, че съм бременна, първият им въпрос веднага след „Поздравления “ беше„ Момче или момиче искате?“, пише тя. „Обичаме да отговаряме, че няма да узнаем пола, докато детето ни не навърши 18 години и че самото то ще ни уведоми за това едва тогава.“

"Не ми харесва, че налагаме на хората предубеждения, основани на пол, най-вече на децата. Искам да бъда родител, който позволява на детето да разкрие същността си. И макар да се надявам, че бебето ми ще може да определи собственото си място в света, знам, че със сигурност ще бъде изправено пред безспорните ограничения и конструкции на пола, преди да може дори да говори или изобщо да се е родило."

"Истината е, че в крайна сметка нямаме представа КОЙ - а не КАКВО - расте в корема ми. Кое ще бъде това същество? На какъв човек ще станем родители? Как ще промени живота ни и кои ще сме ние след това."

„Аз съм напълно и абсолютно безпомощна, що се отнася до почти всичко, което бременността ми носи: как ще се промени тялото ми, личността, в която ще се превърне детето ми един ден“, добавя тя. "Но изненадващо за мен, не се безпокоя изобщо. Вместо да се страхувам, усещам ново за мен чувство на вътрешен мир. Вече се уча от живота в тялото ми. Пълна съм с чудо."

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.