Следва

Петъчна доза секс: Алекс Хог Андерсън, ladies!

Какво се случва с новата компания за секс играчки на Кара Делевин?

От вчера Кара Делевин вече е горд съсобственик и креативен съветник на иновативна компания за секс играчки

Celebrities преди 3 години

„Това е нещо, което обмислям дълго и още по-дълго търся подходящите хора, с които да го направя", разкрива Делевин пред Fast Company. „От детството си съм силно потискана и манипулирана по отношение на сексуалността ми. Уверявам ви, че тази специална връзка, която имате със себе си, е най-важната в света."

Това, че Делевинг се присъединява към компания за секс играчки, само по себе си не е изненадващо - някои от най-известните й папарашки снимки показват как вкарва гигантска кожена "секс пейка" за хард забавления в дома си. Интересното е, че секс-технологичната компания, към която тя се присъединява, е в центъра на мини скандал в технологичния свят миналата година. Компанията дебютира със своя Osé Robotic Massager, огромен вибратор, на техническата конференция на CES, където палавникът на батерии се осмелява да се конкурира с доста по-несексуалните безжични зарядни устройства и гласово активирани себеподобни. 

Масажорът - който прилича малко на гигантски апостроф, покрит с гладък, перленосив силикон - печели отличието "honoree" в категорията "роботика и безпилотни самолети" на наградите Innovation Awards в рамките на изложението.

Уви, техническите братя от Асоциацията на потребителските технологии, които организират шоуто, остават до голяма степен недоволни от използването на микро-роботиката на Лора ДиКарло за по-добра мастурбация. Те дисквалифицират масажора, като се позовават на правилата за това, че продуктът е „неморален, неприличен, в разрез с добрите норми, непристоен или не отговаря на имиджа на CTA". След това, усещайки, че пресоляват манджата, те променят курса и твърдят, че вибраторът просто не може да участва в категорията "роботика и безпилотни летателни апарати". Тогава CTA заявява, че компанията въобще не може да участва на изложението с подобни проекти.

Решението предизвиква противоречие около отказа на хайтек индустрията да приеме ровностойно секстехнологиите, насочени към женския оргазъм. Заваляват обвинения в сексизъм и стартира дебат относно включването на жени в надпреварата. Изтъкват се сексистките основи на самата CES, вследствие на което търговското изложение просто спира да наема „мадами от щанда" през 2018 г. и с недоволство започва да добавя жени като основни лектори по същото време.

По-рано тази година, Лора ДиКарло успешно лобира пред CES, за да опита повторно да включи  технологиите за сексуално здраве в конференцията и най-вече да възстанови наградата на компанията.

"Доста месеци по-късно получавам уж обидната секс играчка на марката. Невероятният размер я прави да прилича на част от оборудване за гимнастически упражнения, с дълъг ствол в единия край и нещо като механизъм за оформяне на чашата от другия. Вибратор ли беше? Дилдо? Може ли да говори? Въпреки че не горя от желание да го тествам, си давам сметка, че не трябва просто да събира прах в кутията и затова на следващия ден видях как куриерът го взема, за да го достави в дома на една доста по-отворена приятелка. След наколко дни получавам следния смс: „Кучко, току-що получих най-силния оргазъм в живота си за секунди. Невероятен е!"


Лора ДиКарло и Кара Делевин

И така, поздравления за Кара за присъединяването й към Лора ДиКарло, чиято секс-технологичната марка, както личи, наистина си заслужава. И нека всички се поглезят с гигантски, красиви роботи за мастурбация през този празничен сезон. Амин.

More Celebrities