Хари Брант, синът на супермодела Стефани Сиймор, почина на 24

Хари Брант, синът на супермодела Стефани Сиймор, почина на 24

Семейството на Хари потвърди пред Ню Йорк Таймс, че е починал в неделя от предозиране с предписани лекарства

"Хари не беше просто наш син", се казва в изявление на семейството, споделено с изданието. "Той също беше прекрасен брат, обичащ внук, любим чичо и грижовен приятел. Той беше креативна, любяща и мощна душа, която внесе светлина в сърцата на толкова много хора. Той беше наистина красив човек, отвътре и отвън."

"Завинаги ще бъдем тъжни, че животът му бе прекъснат от тази опустошителна болест. Той постигна много за своите 24 години, но никога няма да имаме шанса да видим колко повече можеше да направи Хари."

Хари, успешен модел, се е сблъсквал с проблеми с пристрастяването в продължение на години, според Times, който съобщава още, че красавецът е посещавал колежа Bard, но не е завършил Нюйоркското училище за либерални изкуства. Планирал е да влезе в център за рехабилитация тази година, споделят родителите на момчето пред колегите от Times.


Хари, Стефани и Питър, 2003г.

Опустошените родители разказват още, че Хари е планирал да поднови творческата си кариера в списание Interview, собственост на баща му, в което се е изявявал като тийнейджър.

Майката на Хари, Стефани Сиймор, e известният топмодел от 80-те и 90-те години, ангел на Victoria's Secret. Баща му Питър е известен бизнесмен и издател, притежател на изключителна колекция от произведения на изкуството, която включва работи Жан-Мишел Баскиа и Анди Уорхол.


Стефани Сиймор и синове на страниците на Harper’s Bazaar


Жалко за красивото момче, съболезнования на семейството!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.