Следва

ЧРД 53, Селин Дион!

Джина Торес – новата звезда в сериала 911:Тексас

За Роб Лоу, продължението на Матрицата и Меган Маркъл

Celebrities преди 3 години

Феновете на обаятелната Джина Toрес могат отново да се насладят на магнетичното ѝ присъствие във втори сезон на продукцията на FOX „911: Тексас“. В ролята на новия главен парамедик Томи Вега, тя се впуска в живота на пожарна станция 126 заедно с екранния си партньор Роб Лоу (като Оуен Странд). Актрисата разказва подробности около динамичната поредица, четвъртата част на „Матрицата“ и Меган Маркъл, с която си партнират в сериала „Костюмари“ в това интервю, оригинално публикувано в Variety.  

Какво знаехте за сериала „911: Тексас“, преди да ви включат в актьорския състав? Джина Торес: Аз живея в Лос Анджелис, градът на билбордите. Лесно научавам за най-актуалните продукции. Бях вкъщи и телевизорът беше включен. Превключих канала и попаднах на „911:Тексас“. Веднага грабна интереса ми и се запитах кои ли са тези хора? Каква е историята? Всички герои бяха прекрасни, млади и талантливи. След малко на екрана се появи и Роб Лоу и аз си помислих, че някой е сменил канала (не го казвам с лоши чувства, държа да отбележа). Просто се опитвам да осмисля света, който наблюдавам. Доста е удивително, когато гледаш не само актьорския състав, но и сюжетните линии.

Разкажете ни малко повече за това, което ще видим във Втори сезон без да издавате прекалено много за сюжета?
Дж.Т.: Когато говорим за екип, оказващ първа помощ, няма как да игнорираме случващото се по света в момента. Пандемията е голяма част от този сезон. Зрителите ще могат да видят как общуваме помежду си, какви са трудностите и предизвикателствата, с които се сблъскваме. Разбира се, искам да уверя всички, че няма да гледат 60 минути хора с маски. Ще може да виждате лицата ни през цялото време.

Колкото до ролята ми, тя е на парамедика Томи Вега, която се включва към екипа, познат от първи сезон. Героинята ми напуска осем години преди това, в разгара на силите си, за да създаде семейство. И го прави - има осемгодишни близнаци и прекрасен съпруг, който я подкрепя във всяко едно начинание. Той е в ресторантьорския бизнес и двамата се справят чудесно, до появата на COVID, когато се налага да затворят ресторанта и Томи трябва да се върне на работа.

Спомняте ли си първия път, в който видяхте Роб Лоу?
Дж.Т.:Първо, да си партнираш с Лоу никога не може да бъде разочароващо преживяване. Толкова е привлекателен на живо. Отказах се от мисълта, че аз съм красивата в стаята в негово присъствие. Това, разбира се, е нож с две остриета.

Роб е огромна част от моето юношество, благодарение на всички филми на Джон Хюз, с участието на членовете на Brat Pack (група млади актьори и актриси, които се появяват често заедно във филми за юноши през 80-те години). Наскоро взех участие в хитовия сериал „Ривърдейл“, където размених няколко думи с Моли Рингуолд, също член на Brat Pack и разбрах, че опитът ми от тези времена e оставил силен отпечатък не само върху мен. Това е феноменът на всички онези филми, като „St. Elmo's Fire“ и много други. Едва наскоро осъзнах факта, че се впуснах в тези светове, защото нямах избор. Трябваше да намеря емоционална връзка, защото това беше всичко, което съществуваше като продукции.

Спомняте ли си първото четене на сценария на „Матрицата“?
Дж.Т.: Спомням си само Лорънс (Фишбърн, бишвият съпруг на Торес), който ми разказваше за сценария на първия филм и ролята му на Морфей. Тогава си помислих „Уау, успех с това начинание“. След това го посетих на снимачната площадка в Сидни. Уашовски бяха организирали вечеря, защото искаха да покажат на актьорите какво са отрязали от снимките. Това, което бяха махнали, беше началото на продължението. Включваше Кари-Ан (Мос) и Хюго (Уивинг), който казваше на хората си, че вече са мъртви. Кари-Ан основно риташе задници и после показаха момента, в който отиват да спасят Морфей и първият път, когато виждаме изстрели. Стоях там и дори не осъзнавах, че устата ми е отворена. Сякаш нямах представа колко надолу е паднала челюстта ми. Мисля, че дори не дишах в продължение на три минути.

Няма как да не попитаме и за колежката ви от сериала „Костюмари“, Меган Маркъл, особено след слуховете, че може да има продължение. Феновете ѝ се чудят дали ще се включи?
Дж.Т.: Всички искат да знаят дали ще има продължение и дали Меган ще се включи. Продължавайте да чакате това да се случи (смее се). Честно казано, от всички хора, с които животът ме е срещнал, най-малко се тревожа за нея.

Къде е роклята, която носихте на сватбата на принц Хари и Меган? Помним, че дрехата фокусира сериозно внимание тогава. 
Дж.Т.: Току-що си бях купила роклята онлайн. Нямаше абсолютно никаква причина да мисля, че ще получа внимание от камерите. Имах много сладка шапка, която много ми харесваше и знаех, че мога да нося отново. Много от дамите, с които бяхме поканени, обсъждахме и бяхме загрижени за протокола, какво е приемливо, какво не е. Не можеш да носиш това, не можеш да носиш онова. Помислих, че моята рокля отговаря на някои от забраните, но никой няма да ни гледа, защото ние сме грозните американци. Реалността, разбира се, не беше такава. Трябваше да дадем телефоните си, но когато всички се върнахме в автобуса, обратно към хотела, всички телефони започнаха да звънят от мястото, на което бяха поставени. Получавах стотици съобщения от уебсайтове и хора, които изпращаха мои снимки от списъци за “10-те най-добре облечени гости“ на събитието. Роклята ми все още е вкъщи.


Джина Торес на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

Можете да гледате „911: Тексас“ всяка сряда от 22:00 часа по FOX. Облечете най-хубавата си рокля и се подгответе за много емоции.

More Celebrities