10 факта за Адам Драйвър  - новият Гучи

10 факта за Адам Драйвър - новият Гучи

Адам Драйвър е нечовешки симпатичен. Всички говорят за него и има защо.


Снимка: GQ

Адам е супер талантлив, има особена, чаровна красота, а и се очертава като едно от най-оборотните холивудски имена в мъжката им половина. Нашумя, припомняме, с ролята си на Адам Саклер в сериала "Момичета", както и с драмата на Мартин Скорсезе "Мълчание", естествено и като Кайло Рен в "Междузвездни войни", а в този миг е повече от интересен с новото предизвикателство - главната мъжка роля в "Къщата Гучи" ()Kfuse of Gucci) под режисурата на Ридли Скот. Лентата разказва историята на три поколения от династията Гучи. Адам Драйвър играе бизнесмена Маурицио Гучи, а Лейди Гага е неговата съпруга, поръчала убийството му или най-известната черна вдовица в Италия. Филмът, чиято премиера е предвидена за ноември месец, просто фиксира вниманието ни, съответно идва моментът, в който се разравяме и намираме 10 интересни факта за американския актьор, които, твърде вероятно, не знаете.

1. На 18 години, веднага след терористичната атака на Ню Йорк на 11 септември, Адам се записва в американската армия като морски пехотинец. Изкарва две години във военната база "Кемп Пендлтън" в Калифорния, но е освободен от служба по медицински причини.

2. Адам Драйвър организира собствен Боен клуб още като ученик. Вдъхновява го филмът на Дейвид Финчър по едноименния роман на Чък Паланюк.

3. От 2005 до 2009 година учи драма в Джулиард скул в Ню Йорк, където преминава през серия кастинги: първо се появява в няколко полицейски сериала, като например "Необичаен детектив" и "Закон и ред: Специален корпус", но ролите са незначителни.


Адам Драйвър в "Закон и ред: Специален корпус"

4. През първата си година в Джулиард, след като напуска пехотата, Адам Драйвър е доста агресивен като поведение. В интервю за WWD той признава: "Карах хората да плачат в училище, защото самият аз бях свикнал да общувам така".

5. Първата съществена роля получава в биографичния филм на Клинт Истууд "Дж. Едгар" през 2011 година, но едва година по-късно получава публично признание, благодарение на филма на Стивън Спилбърг "Линкълн", както и с главната роля в тв-шоуто "Момичета".


Адам Драйвър във филма "Линкълн"

6. Драйвър спокойно би могъл да се окаже и неуспял. Сам признава, че твърде неохотно е отишъл на прослушването за ролята в "Момичета", защото изобщо не е искал да се появява по телевизията.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.